חיפוש
סינונים

יצירות בודדות - חגים

הצג בעמוד

5 יח' - כרית לליל הסדר

אביזרים: בארגז הציוד ערכת יצירה המכילה:  בסיס לכרית עשוי מ - PVC  דף מדבקות של קערת הסדר ופרחים  חוט משי צבעוני  אקרילן )למילוי( אופן הכנה: . צובעים את בסיס הכרית עם טושי ארטליין. . מדביקים כל מדבקה במקום המתאים לה בציור הקערה: מרור, חרוסת, זרוע, ביצה, כרפס,חזרת. . מדביקים מדבקות פרחים. . מקפלים את בסיס הכרית לחצי. ותופרים מסביב בעזרת החוט הצבעוני. . משארים פתח קטן לא תפור ודרכו מכניסים את מילוי האקרילן. ממלאים עד שהכרית נהיית רכה ונעימה. . וממשיכים את התפירה עד הסוף. קושרים קשר בחוט וגוזרים את המיותר. . הכנו כרית מסובין צבעונית, רכה ומעוצבת אישית – מוכנה לליל הסדר!
35.00 ₪

5 יח' - שקית לבקבוק יין

אביזרים: בארגז הציוד ערכת יצירה המכילה: שקית בד עם הדפס אופן הכנה: . מכניסים דף לתוך השקית שיהיה חוצץ על מנת שהצביעה לא תעבור לצד השני של השקית. . צובעים את האלמנטים בשקית. . שומרים אותה נקיה לכבוד החג. . ומלבישים את בקבוק היין לשתיית 4 כוסות בליל הסדר.
12.50 ₪

5 יח' - ציור קסם משה בתיבה

טכניקה מעניינת להעלמות הצבע לאחר צביעה. הערכה מכילה ציור בשקף ומסגרת בריסטול מותאמת. (מצריך שימוש בטושי ארטליין)
25.00 ₪

5 יח' - דגל לצביעה

דגל לרכב, מתאים לתהלוכת ל"ג בעומר. ניתן לשימוש גם ללא המוט.
25.00 ₪

5 יח' - כובע לתהלוכת ל"ג בעומר (ללא טושים ודבק נצנצים!)

כובע בד עם הדפס לוגו. מיועד לצביעה בעזרת טושים אקריליים ודבק נצנצים (או טוליפ)
15.00 ₪

5 יח' - כובע לתהלוכת ל"ג בעומר, טושים מיוחדים + חבילת דבק נצנצים

כובע בד עם הדפס לוגו. מיועד לצביעה בעזרת טושים אקריליים ודבק נצנצים (או טוליפ)
23.50 ₪

5 יח' - יצירה ליצן - לוליין

יצירת ליצן לוליין עם רעיון מעניין של שיווי משקל
15.00 ₪

5 יח' - ליצן רעשן

אביזרים: חיתוכי ליצן מקרטון, סיכות מתפצלות, פעמון קטן אופן ההכנה: צובעים את הליצן. מחברים ידיים ורגליים בעזרת סיכות מתפצלות מחברים את הכדור (העיגול עם הלוגו) לליצן עם סיכה מתפצלת. משחילים את הפעמון לקצה כובע הליצן. מנערים - והליצן גורם לרעש שמח!
12.00 ₪

5 יח' - מובייל ליצנים

אביזרים: 3 שקפים עם ציור פורים, חוט צבעוני, טושי ארטיליין ומספרים. אופן ההכנה: 1. צובעים את הציורים בשקפים בעזרת טושי הארטליין. 2. משחילים את החוט הצבעוני מסביב לשקף הראשון - מכניסים ויוצאים דרך החורים עד שסוגרים סיבוב. 3. כשמסיימים את הסיבוב, מעבירים את החוט לשקף השני וממשיכים להשחיל מסביבו. 4. עושים את הדבר גם עבור השקף השלישי. 5. גוזרים כ 10 ס"מ מהחוט, יוצרים לולאה לתליה וקושרים בראש השקף הראשון. 6. תולים את המובייל במקום יפה ומיוחד שיזכיר לנו להיות שמחים!
10.00 ₪

5 יח' - ראש דשא לקישוט

הכנת ראש דשא. מתאים לנושא ט"ו בשבט ויצירה חופשית בקייטנות.
25.00 ₪

5 יח' - הכנת חנוכייה אישית

תיאור היצירה: חבילת דס, פסיפס צבעוני, בתי נר מוזהבים.
40.00 ₪

5 יח' - יצירה סביבון חרוז

תכולה: עיגול מדבקה, עיגול קשיח, חרוז ומקל. הכנה: צובעים את הצורות בעיגולים, משחילים את החרוז במקל. מסירים את דף המדבקה מהעיגול ומדביקים את המקל עם החרוז באמצע העיגול. מדביקים את העיגול עם המקל והחרוז על העיגול הקשיח. אוחזים בחרוז ומסובבים בהנאה.
25.00 ₪